Werkwijze

COLOURS SCHILDERWERKEN is een gespecialiseerd bedrijf in schilderwerken daar waar u woont of waar uw bedrijf volop in bedrijf blijft. Wij proberen bij alle projecten en klussen alle mogelijke overlast tot een minimum te beperken. Dit door middel van planmatig te werk te gaan, gebruik te maken van slimme afdeksystemen, en waar mogelijk en noodzakelijk gebruik te maken van een stofafzuigsystemen.
Samen met u als klant bespreken en afspraken maken over de te volgen werkwijze voorkomt in de regelmaat al veel rompslomp en onnodige overlast.


Buitenschilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen fraai, maar straalt ook vooral vertrouwen uit. Het vertrouwen dat uw woning of bedrijfspand met liefde en zorg is behandeld.
COLOURS SCHILDERWERKEN  houd graag de kwaliteitsconditie van uw woning en/of bedrijfspand op peil, uw grootste bezit.
Daarom bent u ook voor buitenschilderwerk bij ons aan het juiste adres. In samenspraak met u als klant bekijken we graag wat precies gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud dat weggewerkt moet worden?, is het schilderwerk houtrotvrij?, is de kit/ stopverfafdichting van de ramen nog goed?, bestaat het schilderwerk uit oude versleten verflagen die verwijderd moeten worden?, zijn de houtverbindingen van de kozijnen nog in orde?, word er afgewerkt in hoogglans of zijdeglans of wordt er gebruikt gemaakt van een vochtregulerende verfsysteem, dit zijn allemaal zaken waar de professionele schilder op letten zal bij een inspectie.
Ook over het onderhoud in meerdere periodes kunnen wij u adviseren, het bijhouden van schilderwerk door de jaren heen is heel belangrijk, bepaalde zijden van een pand slijten eerder door invloed van zonlicht en regen, ook de stand van het pand en omgeving zijn van invloed hierop, en uiteraard ook het soort materiaal, houtsoort, die geschilderd wordt.
Regelmaat. Dat is het goede begrip voor een goed onderhouden pand, welke leeftijd deze ook hebben mag. Steeds meer huiseigenaren beseffen dat regelmatig onderhoud op termijn beter en vooral veel voordeliger  is dan achterstallig onderhoud.


Binnenschilderwerk

COLOURS SCHILDERWERKEN verzorgt graag het complete binnenschilderwerk van uw interieur in uw woning of bedrijfspand.

Schilderwerk aan de plafonds en wanden, kozijnen en deuren, trappen ect. Het afwerken van al het houtwerk in de door u gewenste kleurencombinaties in hoogglans of zijde glanslakverven.Het bewerken van wanden met muurverven, behang, glasweefsel, authentieke afwerkingen met de flappertechnieken ect. Voor iedere wens op schilder en behanggebied bent u bij ons op het juiste adres.

Terecht verwachten onze opdrachtgevers vakwerk en maatwerk van ons, elke klant verdiend speciale en vooral persoonlijke aandacht. De keuze in decoratieve afwerkingproducten en technieken volgen elkaar steeds sneller op, op deze trend springen fabrikanten natuurlijk graag in en produceren hierdoor in hoog tempo nieuwe verfproducten en behangproducten. Wij adviseren u graag over de laatste trends.


Wandafwerkingen

Ook voor wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres, er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden op dit gebied. U kunt hierbij denken aan behangen van een wand of ruimte, wij adviseren u als professional graag over kleur en patroon/structuur van het behang en de bepalende stijl van een vertrek, samen met u als klant. Het blijft immers een geval van smaak en persoonlijke wensen..
Wij werken uitsluitend met professionele behangmerken en materialen.

Diverse wandafwerkingen ...Ook adviseren wij u graag over alle andere mogelijke wanddecoraties, zoals glasweefselbehang en schilderwerk en structuurverf/pleisters, als wel de afwerking van wanden in de oude stijl van de flappertechniek.

Ook kunt u het doel van een bepaalde sfeer in een ruimte uitstekend behalen met onze zeer uitgebreide collectie met ornamenten en sierlijsten, hiermee kunt u bijvoorbeeld in een handomdraai een nieuwbouw woning een sfeer van de jaren vijftig laten ademen. Met deze methode behaald u al snel een heel persoonlijke en sfeervol resultaat in een ruimte. U kan uit onze speciale sierlijsten stalenbox kiezen van retro, klassiek tot aan strak modern.
Laat u adviseren, echt voor ieder  wat wils..

BTW regeling op schilderwerk

Let op 12% korting vanwege btw verlaging, van 21% naar 9%.!!!!!!!
 9% BTW Regeling
Sinds januari 2000 is de btw op schilderwerken, in de volgende gevallen, verlaagd naar 9% :

  • Voor panden van 2 jaar en ouder (dit was voorheen 15 jaar en ouder)
  • Die particulier worden bewoond
  • Voor zowel huur als koopwoningen
  • Voor binnen en buitenschilderwerk

Uw voordeel is dus maar liefst 12% !
Dit geldt niet voor nieuwbouw woningen, en bedrijven
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en profiteer van dit voordeel


Producten en materialen

Bij alle opdrachten/projecten gebruiken wij uitsluitend professionele materialen en kwaliteitsproducten.

Door onze jarenlange ervaringen in dit vakgebied kunnen wij voor U als klant, een zeer gedegen kwaliteitsadvies maken betreffende het schilderwerk aan of in uw woning c.q. , voor de te gebruiken professionele materialen en gereedschappen. Ieder object behoeft immers vaak een andere aanpak, dit komt door het verschil van de te behandelen ondergronden, de stand van uw woning of bedrijfspand, in hoogglans of zijdeglans, keus van kleuren, een gesloten of een vochtregulerende verfsysteem.

Uiteraard blijven wij steeds van nieuwe ontwikkelingen in de verfbranche op de hoogte betreft verftechnieken,  applicatiemethoden  en producten, zodat we U als klant ook in de toekomst van dienst kunnen zijn met de meest moderne technieken en kwaliteitsnormen.

Mogen we u trouwens attenderen op onze milieuvriendelijke werkwijze.  Oog voor het milieu is immers oog voor de toekomst. Waar mogelijk maken wij gebruik van moderne materialen die het milieu minder belasten.