Advies

Het uitkiezen van mooie kleuren in uw interieur is vaak een heikel punt, want ieder interieur vraagt om een eigen kleurstelling ook omdat dit vaak een heel persoonlijke kwestie is.

Het uitkiezen van kleuren van een woning of interieur moet u zien als een spel waarbij verschillende punten bepalend zijn voor de uiteindelijke keuze, de punten die voor u als klant van groot belang zijn, zijn dikwijls zaken als: wat is de huidige trend, wat is uw persoonlijke  gevoel bij een bepaalde kleur. Wij als ervaren vakmensen vullen deze gedachtegang graag aan met zaken als: wat is de stand en omgeving van een object, hoe is de lichtval in een ruimte, deze is immers overal verschillend en wat is het doel van een kleur.

Zijn grijs, zwart en wit kleuren?  Spelen ze een rol bij het maken van een goed kleurplan? Een goede kleurcommunicatie valt of staat bij goed taalgebruik. Over het algemeen gebruiken we drie kleurmerken om een kleur te kunnen beschrijven:  de verzadiging  en toon van een kleur, en de lichtheid (ook wel helderheid of grijswaarde genoemd).

COLOURS SCHILDERWERKEN kan u uitstekend helpen om de door u gewaardeerde kleurcombinatie te vinden met behulp van kleurenwaaiers/kleurmonsters en gedegen advies. 
Want over persoonlijke smaak valt immers niet te twisten.