Even voorstellen

COLOURS SCHILDERWERKEN is een modern vakbedrijf echt van deze tijd!, het bedrijf bestaat alweer enige jaren. De eigenaar/ondernemer is Ronnie Broekema, welke u altijd met raad en daad bij zal staan.


Even voorstellenNa het volgen van alle betreffende vakopleidingen tot uiteindelijk ondernemer schildersbedrijf, en opgedane praktijkervaringen bij verscheidene schildersbedrijven in en om Eindhoven, heb ik samen met mijn vrouw de stap genomen om het eigen bedrijf in 1995 te beginnen. Daar wij graag met mensen omgaan, en ook graag echt vakwerk leveren, leek ons dit wel een stap waar echt vraag naar is.


Bij iedere schildersklus zal u hierdoor vanaf de aanvraag van een offerte tot oplevering van de werkzaamheden maar te maken hebben met mijzelf als persoon. Wij bouwen graag aan een onderlinge vertrouwensband met onze klanten, er wordt immers ‘in /aan en om uw woningen of bedrijfspand’ gewerkt door de schilder.

GOED VAKWERK IS EEN PRE, EEN BLIJVENDE VERTROUWENSBAND ONDERLING VOOR DE TOEKOMST PAKKEN WE GRAAG MEE.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en uw persoonlijke wensen betreft het schilder, behang en glaswerkzaamheden. Onderhoud aan uw pand is belangrijk voor de kwaliteit ervan en het is ook gewoon altijd weer mooi.

“DE SCHILDER, DE BESTE VRIEND VAN UW HUIS”